Ur livet som lillasyster

Alla inlägg under september 2008

Av easterbunny - 26 september 2008 13:11


  •  
    • Ny dag, nya posibilities
    • God middag hemma i Nordanås
    • Fick en bra upphängningsanordning från mor o far som varit på IKEA
    • En dag närmare dagen då jag får min nya telefon
    • Trevlig utgång

Av easterbunny - 26 september 2008 10:43


Eftersom det rådit brist på bilder i mina senaste inlägg så beslutade jag mig för att delge en mapp med namnet "Krafs" som vilken innehåller gamla bilder - nåja, 3-4-5 år gamla åtminstone - . =) Happy looking!




 


Av easterbunny - 25 september 2008 21:42


Det här året har varit väldigt djur-tätt för min del. Jag matade en rävunge med kyckling, jag såg en älg, en utter, en and och en larv(larven var JÄTTESTOR!) på samma promenad, jag såg en salamanderödla (två egentligen) i spanien och en syrsa flög in i mitt rum.

IKVÄLL SÅG JAG EN UGGLA! En Sparvuggla! Den var rädd och kunde inte flyga så vi körde ut med den till en fågelvän i Norrvåge. Åh, vilka bra människor det finns som kan ta hand om djur!


  • Hurra! Jag har sett en uggla! (som jag senare fick låna ut min nya sjal till, som jag satt med i knät innuti en låda)
  • Jag och Idis gick runt och frågade om sponsorer till IC3's modeshow - yeeaaa, bidra med något till klassen feels good.
  • Jag gick och fick bli tillrättad hos naprapaten, knak knak.
  • Positiv inställning.
  • Fredrik, du är så bra varje dag.

AAAH, PANIIIK!

Jag är dålig, jag vet om det! Dålig planering utav mig! På grund av att jag misslyckades med min veckoplanering (FÖRBASKAT LAT) så kommer det gå åt skogen imorgon! Dumma, dumma, dumma mig!

Av easterbunny - 25 september 2008 08:31


Jag vill tala om ett ämne som berör både mig och min äldsta storasyster. "Vi Kram-missbrukare".

Det finns inget stopp, jag vill helst vakna i en kram och gå runt hela dagen i en kram för att sedan när det är dags att sova - somna i en kram. Det är varmt och skönt och om-hållande. Perfekt! Jag älskar kramar, men det ska vara kramar som aldrig släpper taget.

Jättejobbigt, helst för Mr pojkvän, som aldrig kan röra sig mer än en decimeter ifrån förrän jag gnyr "kraaamaaa miiiiiig".

Jag tror att mer än EN gång så har tanken på att låsa in mig i en städskrubb korsat hans tankebanor.

Ska vi vara djupa så kan jag relatera till det en klok kvinna, en kurator, talade om för mig för inte så länge sen. - Kanske är det ett tomrum inuti mig som orsakats av min dåliga relation till mig själv. Att jag aldrig är nöjd med mig själv gör att det saknas något, ett hål som står tomt -ofyllt-. Det hålet måste fyllas av något och då blir någon drabbad, en människa som är duktig på att visa hur mycket han tycker om mig. Jag blir beroende - Ge mig mer!


...annars kan det lika gärna vara så att det behövs olika typer av människor; det behövs kramare som mer än gärna ställer upp på kramar när som helst, det behövs också o-kramare för att reglera kram-mängden för alla kramare.

Hur skulle det se ut om ALLA kramades hela tiden??

Av easterbunny - 25 september 2008 08:26


Igår var en bra dag,

  • jag åt två glassar.
  • jag ringde och fick tid hos naprapaten snabbt som ögat! (att jag hade ont i ryggen var förstås inte något bra..)
  • jag fick en lång kraaam av Ida
  • jag gjorde upp en bra deal med älskling så nu kommer han inte undan att ge mig alla kramar jag vill ha! *moahhaha!*
  • jag filade och målade naglarna så nu är de röda och fina istället för bruna och nötta.

Av easterbunny - 23 september 2008 22:41


1. Fortfarande står "vakna bredvid älskling" högst upp. Finns inget bättre än det.

2. Soligt höstväder, Jaaaag ääääär föräääälskaaad i hööösteeen.

3. Jag fick låna bilen och åka upp till Mellansel till min älskade bästaste vän!

4. Vilken tur att det finns sockar när man fryser om fötterna.

5. En skål hallon-blåbärs fil med Kellogs special K red berries.

Av easterbunny - 22 september 2008 22:27


Jag skulle behöva byta tapeter, sidorna som sängen stått emot har blivit sorkiga. - Regel nummer uno är att ALLTID ha sänggavel! ALDRIG aldrig aaaaaldriiiig ställa sängen direkt emot väggen. Tyvärr så är det nu gjort och det finns inte mycket annat att göra åt saken. Självklart så är det inget projekt jag tänker genomföra (än, nånsin?) då det absolut inte ligger på högsta prio just nu. Mamma o pappa ska få låna mitt rum som avlastningsplats när det kommer till att renovera köket. Det skulle tydligen sparkas igång till veckan (?)

Vidare så vet jag inte NÄR jag flyttar och därför känns det onödigt att lägga pengar på något som funkar gott som det är, och isåfall bara ska vara för syns skull.. "Syns skull" ligger lågt ner på prio listan. 

Detta är egentligen inget jag går omkring och funderar på över huvud taget, jag läste på Persiljas blogg om hennes budgetrenovering och då svävade tankarna iväg (surprise surprise).


Renoveringen jag ska fokusera på är den av min skalle. Min psykiska renovering. Idag var jag jättenervös inför att gå till skolan. Jag skojade med mamma och sa att jag funderat på att gå dit med en papperspåse på huvet, men kom då att tänka på att papperspåsen säkert skulle dra till sig även MER uppmärksamhet. Efter noggrann övervägning så kom jag fram till att det nog skulle vara mest lyckat att komma precis som jag var, med ludd och allt. Så fick det bli. Rädslan var obefogad, that's for sure, men det är inte sånt man förstår förrän efteråt.

Jag tänker träna mig med affirmationer (visst heter det så?) då jag skriver ner positiva saker varje dag. Jag vill börja enkelt och därför har jag endast kravet att skriva fem bra saker varje dag. Jag har hämtat idéer ur Mia Törnbloms "Jag är bra- bok" . Idag har jag tänkt på att tänka positivt och försökt hejda mig själv när jag känner hur tankarna börjar springa ifrån mig. Precis som Cesar - Mannen som talar med hundar - sa i dagens program när han talade om en hund, "Han är här och nu".

-Jag ska vara det jag också, jag ska lära mig utav detta underbara djur - hunden.

Dags att börja leva HÄR och NU.


Jag kan inte läka alla missuppfattningar människor får av mig, jag är precis som alla andra människor. Ibland är det svårt för andra att förstå tanken bakom handlingen.

Huvudsaken är att jag vet vad JAG vill och vad JAG förväntar mig utav mitt liv, det är trots allt jag som ska leva det.


Det kan hända att jag sänder ut signaler som är svåra att tyda och som ibland går helt emot vad som är egentlig fakta. Men må så vara då, finns det inget djupare intresse i att ta reda på vad som egentligen ligger under ytan då är det inte mitt problem.

Med rätt frågor ska jag ge dig rätt svar.

Presentation

Omröstning

Vilket ämne borde jag skriva mer om i min blogg?
 Familj, vänner
 Mina djur, djur i allmänhet
 Studier
 Framtidsplaner
 Mina intressen/Fritid
 Livssyn
 Hypokondri, pedant(ism), hygien-noja :D
 Fortsätt som du gör nu*

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards