Ur livet som lillasyster

Alla inlägg under november 2008

Av easterbunny - 11 november 2008 17:16


Min besatthet ang. avocadon har inte lagt sig utan det känns mer som att den tilltar varje dag! Jag vet inte varför men utan förvarning dök en dröm upp natten till lördag där jag kände ett stort sug efter avocado. Jag bestämde mig för att köpa ett helt nät med avocado, i drömmen. Tanken har aldrig tappat fäste utan den finns där, precis som ett skavsår som gör sig påmint vid varje steg. JAG MÅSTE HA AVOCADO. Det lustiga är att jag inte har någon som helst aning om varför!?

Av easterbunny - 11 november 2008 10:04


"Have you ever seen a burger as cool as me? Have you ever seen a burger as hot as me? "

Av easterbunny - 10 november 2008 22:35


Nu är jag jättetrött och ska kasta mig i sängen för att sova. Jag somnar nog likt en klubbad säl är jag rädd. Denna eviga trötthet!

Någon gång tänker jag säga "Ikväll tänker jag somna som en katt - nöjd med mig själv och mitt kravlösa liv."  Idén slog mig när jag blickade ner mot golvet och ser den hårigaste av hårbollar ligga där och fläka ut sig på rygg med ögonen halvt åtslutna. Tänk att få vara en katt alltså..



Av easterbunny - 10 november 2008 18:47


Jag sover för lite och jag sover dåligt.

Jag minns inte sist jag sovde en hel natt utan att vakna och vrida mig i frustration. Vanligtvis vaknar jag klockan fyra. PRICK fyra, då har min kropp bestämt sig för att göra det hela lite spännande och mindre lättövervinnerligt med en liten paus från sömnen. ÅH VILKEN BRA IDÈ.

- Det tycker inte jag.


På torsdag har jag Geografiprov och på fredag har jag prov i Etik och Livskunskap. På fredag skjutsar jag mamma o pappa till flygplatsen.


Måndag

Tisdag - Ljuvliga kören!

Onsdag

Torsdag - Geografiprov

Fredag - E&L prov, mapa åker iväg.

Av easterbunny - 9 november 2008 20:15


me and my bang are feeling lucky today!


Åh mätt och belåten är bara förnamnet efter att suttit och gapat över god mat hemma hos farmor o farfar på tomten i Idbyn denna afton. Mamma och pappa släppte jag av vid Östra för de skulle in på affärn och handla för att sedan promenera tillbaka. Jag går in, kramar Simson som skriker, lägger mig på sängen och kastar mig sedan på bloggen för att uppdatera om the latest hottest news. Tyvärr blir det inte bättre än såhär dock!


Av easterbunny - 9 november 2008 13:34


Idag tömde jag min kamera igen! Jag har bilder på snön som befann sig här den 29 oktober!

SEEE HIT!



VEROOONICAAAAA <3

Av easterbunny - 9 november 2008 13:08


Klockan fyra bär det av till Idbyn på Farsdagsmiddag! Jag tycker det låter kanoners.

Mina halsmandlar är fortfarande stora som valnötter och nu är det nog dags att slå näven i bordet och gå till någon som kan titta på det. Jag tror att det läker ut av sig själv, jag VET att det kommer göra det. Men det kändes mysigt att mamma och pappa propsade på med "Imorgon går du och kollar upp det där med en gång!"  så det är väl lika bra att göra det.


Jag virade ett paketsnöre runt Simson så nu är han Farsdags-fin i blått och silver!







Har du en famn för mig?

Av easterbunny - 8 november 2008 21:12


Grattis på mormors 80årsdag!

På vägen över e4an så blev vi stoppade och fick stå still pga en utryckning från brandstationen! Jag hade aldrig varit med om det så det var spännande. Jag har ofta gått och funderat på det, att jag inte varit med om en utryckning och skulle vilja se hur det går till, synd bara att det skedde på vägen till mormors födelsedagskalas vilket gjorde att vi blev försenade. Men det var och andra sidan inte hela världen.


Jag beställde Gilmore Girls första säsongen och en cdskiva på cdon.com igår och det stod att det skulle ta 1-3 dagar! Hurra! Kanske får jag paketet på onsdag om jag har tur!


Imorgon är det Farsdag och det betyder middag hos farmor o farfar som vanlig tradition! Gotti gott. Innan det ska jag ha hunnit med att sjunga med kören, vi har samling klockan 10. Efter middagen ska jag på yoga 17.30, jag får se om jag hinner dit.

Veckan som kommer väntar många saker, bland annat ska jag ta bort min visdomstand på onsdag och sen reser mamma o pappa till Arlanda på fredag kväll. Geografiprov på torsdag och en massa annat. Hej och hå.

Presentation

Omröstning

Vilket ämne borde jag skriva mer om i min blogg?
 Familj, vänner
 Mina djur, djur i allmänhet
 Studier
 Framtidsplaner
 Mina intressen/Fritid
 Livssyn
 Hypokondri, pedant(ism), hygien-noja :D
 Fortsätt som du gör nu*

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards