Ur livet som lillasyster

Alla inlägg den 19 april 2008

Av easterbunny - 19 april 2008 11:55


Idag har hjärnan ramlat ut i armbågen igen. Har ingen aning om var fötterna pekar och jag kunde likagärna vara blind för jag ser ingenting ändå.


Jag har städat min garderob! Jag skulle ut och springa och skulle rota fram springkläderna, och då påmindes jag ÅTERIGEN av min oreda i min garderob och då fick jag äntligen lust att göra fint där. Jag har sorterat ut kläder som jag inte använder och som har legat där och varit söndertrasade (faktiskt, ett par spring-byxor var det miljaaarder hål på) så nu har alltihop åkt ner i sopnedkastet. Eller i en påse som ska till insamling, om kläderna var hela och fina.
Det vill jag hissa idag; Lämna in era kläder till insamling så de skickas till andra länder och kan återanvändas! Kom ihåg att lämna kläderna hela och rena.


Nu har jag knaprat en gurkbit och ska snart pallra mig ut o kuta, fast suget försvann liksom i ochmed städningen. Men jag har bestämt mig, jag sitter halvt påklädd och då vore det väl åt skogen om jag inte kunde pallra mig ut. Fast nu kom jag på att jag har skavsår.. hmm, nåväl, det får gå ändå.


Solen har lyst flera dagar nu, det är jätteroligt! Jag tycker om när dagen börjar bli varm o skön, allt känns lite lättare då. Nu önskar jag bara att jag kunde få ett svar från någonstans att jag fått sommarjobb! SNÄLLAA..

Håll tummarna med mig att jag får jobba i sommar.

Tingeling.

Presentation

Omröstning

Vilket ämne borde jag skriva mer om i min blogg?
 Familj, vänner
 Mina djur, djur i allmänhet
 Studier
 Framtidsplaner
 Mina intressen/Fritid
 Livssyn
 Hypokondri, pedant(ism), hygien-noja :D
 Fortsätt som du gör nu*

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards