Ur livet som lillasyster

Alla inlägg under oktober 2008

Av easterbunny - 5 oktober 2008 17:01


Hänvisar till Persiljans inlägg angående läsare som kikar in men aldrig lämnar ett endaste litet spår efter sig. Tråkigt tycker jag, det är så trevligt när man loggar in och ser att någon tagit sig tiden att skriva en kommentar - den behöver inte vara lång. Den behöver inte säga någonting speciellt egentligen, bara ett litet "hej, jag kikade förbi" räcker gott och väl.


Jag tänker göra revolt! Hädanefter är ett litet hej ett måste när jag tittar in på någons blogg. Det är ju trots allt en vänlig handling, ett sorts tack för att man får ta del av den andra personens tankar, bilder och äventyr.


"Kan man inte säga något rart, så säg ingenting alls."  citat ur disneys Bambi.

- Det känns lite läskigt om det ska vara anledningen till varför man inte kommenterar. Det är så skönt när man kan säga något som får en annan människa att le, vore det inte härligt om vi bara kunde göra snälla saker emot någon annan bara för den andres skull? Mer kärlek people! WHERE IS THE LOVE? :)

Av easterbunny - 5 oktober 2008 01:45


Nu är jag verkligen uppe jättesent för att vara mig. Jag som annars brukar gå och sova vid halv nio är uppe vid kvart i två! Nu kan jag nästan inte hålla mig ifrån att se utmaningen i att hålla mig vaken tills Fredrik kommer hem från jobbet. Det vore roligt att överaska honom med en jättetrött mig. :)

Redan nu är jag jättetrött, mina ögon känns som pulvermos.

Av easterbunny - 3 oktober 2008 23:08


Maten blev bra, först lite väl okryddad men efter lite tilltuffsning så blev det.. nästan åt andra hållet. :) Men eftersom vi är ett gäng som gillar stark mat så passade det helt utmärkt!

.. gäng och gäng. Nåja, ett gäng på två!


Nu äts det pockorn för fulla muggar och det är bra. Trevlig kväll med Jessica och Johan hemma på Skogsgatan.


A very pleasent evening with our friends on Skogsgatan. At first we planned to have a night out but after some rethinking we decided to stay at home - right choice! Tomorrow is the day of the Kanelbulle (the bread with white sugar on top) and I'm planning to bake a few. I don't have so much to add this day.

Take care to all!

Av easterbunny - 3 oktober 2008 10:15


Håhå,jaja.

Idag vaknade jag och gick in i väggen med en gång. Ingen bra dag helt enkelt. Jag är trött och låg. Men det är bara till att låta det gå över av sig själv.


Jag funderar på vad jag ska ta och göra för mat ikväll, det känns faktiskt roligt! Jag som annars brukar börja kallsvettas vid tanken att ställa mig i köket och göra något. Nej, nu ljög jag. Men det brukar vara en påfrestning om jag ska göra något i ett kök där jag inte är ensam. Fröken pedant här. SAKER KAN GÅ FEEEEEL....

Jag funderar på att göra ris och en kycklingryta? Kyckling med cocosmjölk och purjolök, rödlök, champinjoner och paprika och lite sambalolec! Mumma!


Vad tror ni? Vad ska ni äta idag?


Av easterbunny - 2 oktober 2008 14:48



Hurra! Ny,ny,ny,ny - min,min,min,min!

Av easterbunny - 2 oktober 2008 14:37

 

Jag har faktiskt inte reflekterat något över att det nu är oktober-månad. Oktober, det betyder nästan vinter! Mina två storasystrar fyller år i oktober och som liten minns jag alltid oktober som vintern. Vid halloween brukade det nästan vara snö ute.

Kanske har mina barndomsminnen och mitt önsketänkande trasslat ihop sig så jag inte längre borde yttra mig. Det jag säger bottnar ändå inte i något konkret.

Oktober betyder iallafall höst, det har jag flera bildbevis på (HA HA!) , och hösten tycker jag om. Jag längtar till advent och att börja köpa mina första julklappar. Åh, så spännande!  

Julklapparna började jag tjata om redan i början av september, men jag har ännu inte köpt något julklapp-igt. Nu drog tankarna iväg på presenterna jag köpte hem från spanien och på presenten till Emelie som jag fortfarande inte skickat! *typist*

Det måste jag komma ihåg att göra, snarast!


Och nu jamar kattskrället också!  


I eftermiddag, klockan 5, har jag tid hos naprapaten igen för lite uppcheckning. Låter bra det.

Presentation

Omröstning

Vilket ämne borde jag skriva mer om i min blogg?
 Familj, vänner
 Mina djur, djur i allmänhet
 Studier
 Framtidsplaner
 Mina intressen/Fritid
 Livssyn
 Hypokondri, pedant(ism), hygien-noja :D
 Fortsätt som du gör nu*

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards