Ur livet som lillasyster

Alla inlägg under juli 2008

Av easterbunny - 6 juli 2008 01:58


"det här är min apa förklädd till katt."


Här sitter jag, mitt i natten och pigg som aldrig förr. Kan inte förstå varför jag plötsligt blev så kvällspigg. Måste vara något skumt på gång.

Simson springer runt och jamar, med all rätt, han har varit ensam hemma ikväll och tycker förstås att han ska lära mig ett och annat. Inte ska man lämna katta ensam hemme på natta inte!


Lyckligtvis är han inte speciellt svårflörtad, lite god mat och några kramar så är han glad igen. :)

Av easterbunny - 5 juli 2008 19:04


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2840590.ab


Nästan så jag vill kräkas. Jag har aldrig tyckt om korv och känslan av att vara fullständigt PROPPMÄTT är inte heller så populär. Men 59 stycken, snacka om att stoppa sig helt full!


Av easterbunny - 5 juli 2008 18:48


Jag längtar tills klockan slår nio så jag får åka och hämta hem V från hennes sommarjobb på Coop. Nu sitter jag i soffan framför teven och börjar känna mig lite dåsig. Larvigt med tanke på att jag sovde till halv elva, eller var det halv tolv? Det där med att lära sig klockan har aldrig legat högt upp på min lista.


Jag är väldigt glad över mitt sommarjobb, 75% är absolut lagom känner jag.  Det jag har att jämföra med är ett nioveckors 7-16 jobb förra sommaren. (Gav kanske mer stålar, men desto större lessnad -Lesshet?)

Tråkigt bara när de lediga dagarna infaller då ingen annan är ledig. *surt* Men jag får bara sitta hemma o glo bara, det är skönt ibland det med. Sen hittar jag ofta på saker att göra som räddar den dyrbara tiden, idag var höjden mitt fina nagellack som jag fortfarande sitter och beundrar. Fin-fint.


 Mitt schema de närmaste dagarna ser ut såhär.

Måndag: 7.00 -16.00

Tisdag: Ledig

Onsdag: Ledig

Torsdag: 14.00-21.00

Fredag: 8.00-16.00



Av easterbunny - 5 juli 2008 16:36


Jag har ett nytt nagellaaaaack! =) Jag köpte det idag och det är fint, jag är nöjd.

Det fina vädret som legat över Övik de två senaste dagarna har blåst bort och istället har vi mulet och lite kallt. Typsit. Tycker bättre om värme och sol faktiskt, även om jag jobbar och måste stå inomhus vill jag hellre ha fint väder.


Lustigt när man efter lång tid inte haft klocka och sedan köper sig en. Jag var nära att stoppa ner handen i väskan och rota fram mobilen för att kolla tiden när jag egentligen bara kunnat blicka ner på vänster arm. 

Jag kom på det i sista stund och släppte taget om mobilen.

Vilken arm är det egentligen som man ska ha klockan på? Vänster tycker jag känns bäst.


Mhm. Jag undrar vad jag ska äta för mat ikväll.

Sen vill jag inte att F ska jobba  PUNKT


BUÄ, kom hem till mig! :)


Av easterbunny - 3 juli 2008 21:30


Det var superskönt att vara ledig idag när vädret var som det var. Nästan 30 grader och soligt. We really like!

Imorgon jobbar jag igen men är ledig lördag,söndag.


Idag gick jag och storasyster på staden och kikade i butiker. Jag köpte en liter jordgubbar som skulle vara en muta egentligen men eftersom jag inte kunde få tag i personen som skulle ha mutan så fick jag o systeryster dela på den själva. :) Sicken tur vi hade!


Nu önskar jag bara att det blir fint väder till helgen också, inte regn och åska som de sa på teven. Jag tycker om åska, inget fel på det, men jag vill inte ha det under dagen då jag vill göra saker utomhus!

Av easterbunny - 2 juli 2008 19:28

 det finns ingen som luktar så gott som du, ingen som pratar så fint som du, ingen som har så fina öron som du.


men ibland känner jag för att förvandla dig till en lama

Av easterbunny - 2 juli 2008 18:21


Jag blir så ledsen när jag är inne på blocket och ser hur många hundar som säljs efter bara sju -åtta -tio -tolv månader.

Att skaffa en hund är ett stort steg och bör tänkas över flera gånger, mer än tjugo gånger innan man beslutar sig för det. Sen är det viktigt att man inte väljer hund efter utseende, bakom utseendet kan det dölja sig mycket tjurskallighet, rastlöshet eller behov av en ägare med mer hundvana.

Oftast är det väl så att man väljer en hund med ett "tufft" utseende och sen märker man att hunden kräver mer kunskap än vad man själv besitter eller mer sällskap och aktivitet än vad man har ork, lust och tid med.

En hund är ett flockdjur och ska inte behöva byta familj när den väl bosatt och tryggat sig. Det är mest bara dumt tycker jag, precis som att ett barn skulle byta familj efter fem år för att föräldrarna inte förstått innebörden. En valp är inte mer än ett barn i psyket, tänk på det.

Ta och tänk igenom ert beslut ytterligare en gång och ett bra tips är att ta reda på djupare fakta om hundrasen och ställ dig frågan om den passar just DIN livsstil.


 Jag var på Gnistan i Örnsköldsvik och lyssnade på Barbro Börjesson för några veckor sedan och det var helt otroligt givande! Det rekomenderar jag alla!

Hon har en hemsida http://www.hundgarden.se/barbro_merit.html som är värd att besöka och hon sa själv på föreläsningen att man var välkommen att skriva ett mejl. Jag själv gjorde det och fick svar redan nästa dag! Hon är otroligt skicklig på det hon gör och man får ett starkt förtroende för henne!


Nu ska jag sätta mig och se "Joey" på femman med min storasyster.

Av easterbunny - 1 juli 2008 21:23


Pappa skulle göra pyttipanna samtidigt som han ringde till en kompis för att höra om hur man skulle fira en annan kompis födelsedag. Ett solklart bevis på att män inte kan göra två saker samtidigt är när han står en meter ifrån spisen och både mamma och jag känner hur stekpannan börjar lukta bränt och pappa står kvar i telefonen utan att röra en fena. Jag fick kliva upp och flytta stekpannan från plattan.

Rara lilla pappa. =)



Presentation

Omröstning

Vilket ämne borde jag skriva mer om i min blogg?
 Familj, vänner
 Mina djur, djur i allmänhet
 Studier
 Framtidsplaner
 Mina intressen/Fritid
 Livssyn
 Hypokondri, pedant(ism), hygien-noja :D
 Fortsätt som du gör nu*

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards