Ur livet som lillasyster

Alla inlägg den 16 juli 2008

Av easterbunny - 16 juli 2008 18:51


Nåja, det var åtminstone grodväder igår när jag körde hem från F. När jag kommit cirka 20 meter från utfarten så stötte jag på min första groda. När strålkastarna träffade grodan så hoppade den *hopp hopp* men den stannade upp och kröp ihop! SKRUTT, tänkte jag och slog på hellyset och tänkte att det kanske skulle få honom att hoppa lite till -Men icke.

Jag fick stänga av bilen och kliva ut och där försöka mig med att leda grodan i rätt riktning - Det gick inte heller för att grodan hoppade bara närmare och närmare min bil. Typiskt.

Jag fick helt enkelt lyfta den från vägen!

Jag vet att man inte ska hålla grodan på ryggen för att den visst andas genom hål där (Rätt eller fel?) så jag höll den på sidan och under och inte så högt upp utifall att den skulle hoppa. Jag ville ju inte riskera att den skulle falla från en allt för hög höjd.


När jag kom hem och berättade för mapa om min grodupplevelse så var pappas kommentar "Du vet, innuti bilen på förarplatsen så finns det ett ungefär såhär stort *måttar med händerna* grått hjul som går att vrida på?"

Han tyckte att istället för att kliva ur bilen så hade jag kunnat veja för grodan, men då talade jag om för honom att det gick ju självklart inte för då skulle jag inte ha någon som helst aning om ifall grodan hoppade just när jag körde och då skulle den kunna bli påkörd iallafall!


Jag använde faktiskt "det gråa hjulet" för att veja för några grodor på Krokstavägen. JAG VET HUR MAN ANVÄNDER DET.


en grodvän

Presentation

Omröstning

Vilket ämne borde jag skriva mer om i min blogg?
 Familj, vänner
 Mina djur, djur i allmänhet
 Studier
 Framtidsplaner
 Mina intressen/Fritid
 Livssyn
 Hypokondri, pedant(ism), hygien-noja :D
 Fortsätt som du gör nu*

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards