Ur livet som lillasyster

Alla inlägg under juli 2008

Av easterbunny - 19 juli 2008 21:28

Grisen gal i granens topp

och en mus, i vårt hus, svär och tuggar snus!


Idag sov vi till tolv. Jag blev väckt klockan tolv. Hörde ni? Jag blev VÄCKT klockan tolv! Skulle jag berätta av VEM skulle allt bli ännu mer skrattretande. Så jag tänkte behålla det för mig själv. ;)


Jag började mitt dagsverke kl halv två och skulle jobba fram till nio. Från början kändes allt mycket ledsamt. Jag förstår att många gamla är deprimerade och förstås känner sig frustrerade över att allt är som det är. Men jag kan inte komma ihåg att tänka på det när de är otrevliga, jag tar det personligt och blir ledsen.

Inte från de som är så pass sjuka att deras sjukdom gör dem kanske våldsamma och fula i mun, utan de som är klara i sinnet och vet och kommer ihåg. DE kan ibland göra så att man blir riktigt ledsen.


Men det finns många tanter och farbröder som är söta som socker också. Det är deras fina ord som man ska ta till sig medans man ska sopa allt elakt av sig som om det vore brödsmulor.


Från och med nu ska jag samla allt fint jag får höra och spara det.


Jag fick en stor blöt puss på kinden idag av en mysig tant, redan första timmen.



Bäst idag var när jag satt och läste Örnsköldsviks Allehanda och jag plötsligt (helt och hållet av slumpen) kände igen två namn. Det roliga var att de var under rubriken FÖRLOVADE!  GRATTIS GRATTIS GRATTIS!


Det gjorde att jag kunde hålla ut eftermiddagen. Så hemskt roligt!  All lycka!


Av easterbunny - 17 juli 2008 19:30

Hurra, det här är en gammal bild som jag målat nångång under mina glansdagar.(?) Ser ni vilken kvalité ? Haha

Av easterbunny - 17 juli 2008 18:55


Kanske?


Jag avskyr dagarna jag vaknar upp och känner mig dammig, klumpig och bara helt otrevlig. Idag var en sån dag och jag ber hemskt mycket om ursäkt för mitt knorrande.

Som mest var mitt knorrande igår då jag fullkomligt rann över pga en vattensäng. Det kändes som att jag la mig i en jättestor tjock mage, (Konstigt att jag alltid relaterar till magar, eller hur?) där fettet bara åkte runt. Jag kände mig sjösjuk.

Jag tycker inte om att åka båt, över huvud taget. Båtresan till Gotland var en pina och slutade med att jag, helt grön i ansiktet, lämnade båten efter nån timme tillbringad med huvet hängandes över en av båtens toaletter.


(tillbaka till vattensängen)

Tillslut fick jag nog, jag var trött och avskydde att ligga på fettet och försöka sova så tillslut tog jag ett täcke och en kudde och la mig på en matta på golvet. Där sov jag fram till morgonen då jag vaknade av ömmande höfter och rygg, typiskt.

Men allt väl. Jag är väl ingen människa som är FÖR vattensängar. hihi


Nu vill jag bara ta mig ut på en lång och skön promenad och byta luften i mina lungor.

 På tal om att gå ut på promenad. Jag måste ta tag i mitt liv!

Innan jag träffade Fredrik sprang jag nästan varje dag och var relativt fit, men det gick över. Jag har hört att man ofta äter mer och "slappnar av" när man är kär, synd bara att det aldrig återhämtat sig! Haha

 I närheten av skolan i España så finns det en simanläggning och jag inbillar mig att jag ska kunna ta tag i min träning där. Vad tror ni? Man kan ju alltid hoppas.


Jag kan iallafall börja med att sluta äta mer godis, det lär väl göra skillnad? KOMIGEN, någon som är med mig? :)

Av easterbunny - 16 juli 2008 18:51


Nåja, det var åtminstone grodväder igår när jag körde hem från F. När jag kommit cirka 20 meter från utfarten så stötte jag på min första groda. När strålkastarna träffade grodan så hoppade den *hopp hopp* men den stannade upp och kröp ihop! SKRUTT, tänkte jag och slog på hellyset och tänkte att det kanske skulle få honom att hoppa lite till -Men icke.

Jag fick stänga av bilen och kliva ut och där försöka mig med att leda grodan i rätt riktning - Det gick inte heller för att grodan hoppade bara närmare och närmare min bil. Typiskt.

Jag fick helt enkelt lyfta den från vägen!

Jag vet att man inte ska hålla grodan på ryggen för att den visst andas genom hål där (Rätt eller fel?) så jag höll den på sidan och under och inte så högt upp utifall att den skulle hoppa. Jag ville ju inte riskera att den skulle falla från en allt för hög höjd.


När jag kom hem och berättade för mapa om min grodupplevelse så var pappas kommentar "Du vet, innuti bilen på förarplatsen så finns det ett ungefär såhär stort *måttar med händerna* grått hjul som går att vrida på?"

Han tyckte att istället för att kliva ur bilen så hade jag kunnat veja för grodan, men då talade jag om för honom att det gick ju självklart inte för då skulle jag inte ha någon som helst aning om ifall grodan hoppade just när jag körde och då skulle den kunna bli påkörd iallafall!


Jag använde faktiskt "det gråa hjulet" för att veja för några grodor på Krokstavägen. JAG VET HUR MAN ANVÄNDER DET.


en grodvän

Av easterbunny - 14 juli 2008 19:00


Fint väder i Örnsköldsvik idag. Det gillar jag.

Har ingenting ytterligare att tillägga just nu. Jag och systeryster ska nog ut och springa snart, kanske senare.


Ut slut.

Av easterbunny - 13 juli 2008 20:57


Jag har gjort ett hål i min strumpebyxa! Typiskt. Det här är mitt tredje par som jag förstört den här sommaren! Fast och andra sidan ska jag väl inte klaga - tre par är inte oändligt många.

Plötsligt kom jag att tänka på "Den oändliga historien". Den där flygande drak-hunden som är med, med fjäll.


Det jag skulle uppdatera med var mitt schema för kommande vecka. Jag känner mig så bortskämd som har en 75% tjänst i sommar. Jag är ledig stup i kvarten tycker jag!

Måndag: Ledig

Tisdag: 14-20

Onsdag: 7-16

Torsdag: Ledig

Fredag: Ledig (NAMNSDAGSBARN FREDRIK)

Lördag: 13.30 - 21

Söndag: 8-17


Det är 5 och en halv veckor kvar som jag ska jobba. Det är inte mycket alls.

Av easterbunny - 13 juli 2008 20:38


It's not a secret any more, 'cause we've been through that before; From tonight I know that you're the only one.


Idag vaknade jag relativt tidigt, klockan tio närmare bestämt. Ni som känt mig för ett halvår sen blir nog lite förvånade över att jag kallar den tiden för "tidigt". Men det är faktiskt så att jag lyckats lugna ner min själ något så nu kan jag sova ut. Tydligen är det något som min kropp behöver också för jag sover som BARA DEN!

Igår sovde jag till kvart i tolv (efter att ha varit vaken till 00.30 natten före) och på eftermiddagen somnade jag igen klockan halv fem och sovde i två timmar. Helt otroligt.


Idag har jag varit mer aktiv.

Efter att jag vaknat så färgade jag håret och klädde mig. Gick till Nordanås (approximativt 6 km) och följde med familjen M till Kornsjömarknaden. Nu sitter jag vid ett bord där TRE laptoppar samlats. - Min systers, min egen och mina föräldrars. (Det är Ems som för närvarande occuperar TVÅ! haha)


 Imorgon tror jag att jag ska ta mig ut och springa, det var längesen nu.


Presentation

Omröstning

Vilket ämne borde jag skriva mer om i min blogg?
 Familj, vänner
 Mina djur, djur i allmänhet
 Studier
 Framtidsplaner
 Mina intressen/Fritid
 Livssyn
 Hypokondri, pedant(ism), hygien-noja :D
 Fortsätt som du gör nu*

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards